O ANSAMBLU

Ansambel DAR smo petčlanska narodno-zabavna zasedba z inštrumentalnim triom (harmonika, kitara, kontrabas) in s poudarkom na štiriglasnem petju.

Naš glasbeni repertoar obsega tako narodno-zabavno, kot tudi zabavno zvrst, pri čemer pa težišče polagamo na narodno-zabavno glasbo. Igramo na vseh vrstah prireditev, porokah, abrahamih in drugih jubilejih, plesih…

Naše geslo je: »Glasba je dar« , naj vam podarimo nekaj zares pristnega, domačega, tistega kar seže do srca.

NAŠI ČLANI

Marko Žagar

vokal, bariton, akustična kitara

Dolg kot ponedeljek je dvometrski nizkogovoreči član Marko Žagar. Po sobotni zabavi, se mu lahko pridružite v cerkveni klopi. Njegova košarkaška kariera se je žal že končala, vreme pri njemu, pa je vedno jasno.

Rok Zorko

vokal, električna kitara 

Izpod njegovih rok je nastalo in še bo nastajalo veliko lepih melodij in besedil. Rok Zorko je po poklicu poštar. Vsak dan poskrbi, da so novice in dobra volja pravočasno dostavljena.

Domen Hohler

harmonika, bas

Harmonikaš Domen Hohler igra prav vse inštrumente, najraje pa igra na ženska srca. Harmoniko igra že od malih nog, prsti pa mu hitro tečejo tudi po računalniški tipkovnici, kjer je pravi strokovnjak.

Andraž Ravnak

vokal, kitara, bobni

Fant, ki iz rokava stresa vice in skrbi za popestritev pograma je kitarist Andrež Ravnak. Tako kot Rok Preložnik je tudi on čistokrvni “pohorc”, zato žuljave roke in trda glava najbolje opišeta našega člana.

Rok Preložnik

vokal, kontrabas, klaviature

Snežinke najprej zapadejo pod Roglo pri kontrabasistu Roku Preložniku. Meter snega ga ne ustavi pred sobotno zabavo. S kitaristom Andražem sta se poznala sta v vrtcu, sedaj pa sta nerazdružljiva prijatelja in skupaj delata kot električarja.

KJE IGRAMO

POROKE

VESELICE

PLESI

ABRAHAMI

ZABAVE

PRESENEČENJA